Wie is Cindy?

Mijn naam is Cindy van den Broek. Veertiger en trotse eigenaresse van Feel Beauty by Cindy in Klundert.

CindyIk ben opgegroeid in Rijsbergen als jongste telg uit het gezin.

Na de middelbare school.

Tja wat ga je dan doen? Aan de ene kant wil ik de regie en creëer ik graag, terwijl ik aan de andere kant het andere mensen graag naar de zin maak. Ik heb verschillende opleidingen gedaan. Ik heb in de zorg gewerkt, heb me gestort op het theater vak en uiteindelijk kwam ik terecht in de financiële dienstverlening.

Maar er bleef iets kriebelen.. Een ervaring in mijn jonge jaren als puber bij de schoonheidsspecialiste had mijn nieuwsgierigheid getriggerd. Ik besloot om alsnog de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. Dat deed ik in de avonduren naast de fulltime baan die ik toen had. Eigenlijk met de instelling, ‘eens zien of dat iets voor me is’. Zo niet dan hoef ik er ook geen spijt van te hebben dat ik met die nieuwsgierigheid nooit iets had gedaan. Het was een schot in de roos, dit was precies wat ik leuk vond.

 

Ontwikkeling van mijn praktijk.

Naast mijn baan begon ik met een schoonheidssalon aan huis in Moerdijk. In 2010 ben ik verhuisd naar Klundert waar ik mij fulltime met de salon ging bezighouden. In de loop der jaren heb ik heel wat trainingen en opleidingen gevolgd, ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Ik ben mij steeds meer gaan richten op huidverbetering en een cosmedische aanpak van behandelen.

Ik realiseerde mij meer en meer, om echt resultaat te kunnen bereiken dat je moet SAMEN werken. De cliënt thuis en ik als specialist doe in de behandeling wat de cliënt thuis niet kan.

En als orthomoleculair huidspecialist kijk ik graag verder dan alleen de huid van buitenaf, je huid weerspiegelt de gezondheid van je lichaam tenslotte. Huidverbetering gaat hand in hand met gezonde voeding, genoeg water drinken, rust nemen en stress vermijden. Want ook die factoren hebben direct effect op de structuur en conditie van je huid. Zorg goed voor jezelf, dan zorg je ook goed voor je huid.

Het is mijn passie om op deze manier elke keer weer een mooiere huid te creëren, samen met jou, de mooiste versie van jezelf ontdekken.

Liefs, Cindy

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment