Definitief ontharen IPL

Definitief ontharen IPL

Hoe kom ik voor mijn ongewenste haren af?

Definitief ontharen IPL de oplossing voor u. Nooit meer harsen, scheren of knippen van het overtollige haar. Geen stoppels, ingegroeide haren, irritatie van harsen, scheren of epileren! Uiteindelijk bespaart u dit een hele hoop tijd en geld. Onverwachts een feestje, mooi weer of een saunabezoek? Dit is dankzij het IPL ontharen geen probleem, u loopt er tenslotte altijd verzorgd bij.

Definitief ontharen is ontzettend populair: zowel onder mannen als vrouwen groeit de vraag naar een effectieve, pijnloze manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen. IPL betekent Intense Pulse Light en is een innovatieve, veilige en efficiënte ontharingstechniek die veelvuldig wordt toegepast.

Definitief ontharen IPL

Definitief ontharen IPL

De haren krijgen een lichtflits behandeling, waarbij de actieve haarzakjes door de warmte van de flits worden vernietigd. De haarzakjes hebben meerdere behandelingen nodig om niet meer terug te groeien en definitief weg te blijven. De groeicyclus van een haar is ongeveer zes weken en niet alle haren groeien tegelijkertijd, maar zijn in rustpauze.

Gemiddeld zijn er tussen de 8 en de 10 behandelingen nodig om alle haarzakjes te vernietigen. Tussen de behandelingen liggen een aantal weken. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats van het ontharen en verschilt ook per persoon. Het is volkomen onschadelijk voor de huid en de onderliggende weefsels. Alleen de haren worden bereikt door de lichtflits.

Omdat er voldoende pigment in het haar aanwezig moet zijn is IPL vooral geschikt voor mensen met donkere haren op een lichte huid. Pigmentloze haren zoals blonde en grijze absorberen onvoldoende licht waardoor het haarzakje niet definitief vernietigd wordt. Elke gewenste plek op uw lichaam kunt u laten behandelen, met als resultaat een haarreductie van 80-90%.

Tijdens een intake gesprek ontvangt u uitgebreide informatie over het IPL ontharen, een proefflits en er is tevens voldoende tijd om al uw vragen te stellen.

Klik hier voor de prijslijst.

Klik hier om uw afspraak direct in te plannen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment