Definitief ontharen IPL tegen ongewenste haargroei

IPL-behandelingen zijn tegenwoordig steeds populairder. En dit is ook niet zo gek! Want wie wil er nu niet af zijn van ongewenst lichaams- en gezichtshaar? Feel Beauty helpt u graag met definitief ontharen IPL. Lees wat er allemaal mogelijk is en maak direct een afspraak voor een IPL-behandeling.

Definitief ontharen met IPL

IPL is ontharing met lichtflitsen. De warmte van de flits wordt geleid door het pigment in het haartje naar het haarzakje. Daar ontstaat dus een temperatuur waar het haarzakje niet tegen kan en zal dus vernietigd worden, waardoor ook geen nieuwe haren zullen ontstaan. Haartjes blijven dus weg, hoewel ‘slapende’ haarzakjes soms wel kunnen gaan groeien. Voor het beste en meest definitieve resultaat, raden wij dan ook 8 IPL-behandelingen aan. Na 8 behandelingen is haargroei namelijk vaak met wel 80% tot 95% gereduceerd. Om het resultaat te behouden, is het verstandig om 1 à 2 keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Klik hier voor de prijslijst.

 

Ontharen gezicht

Ongewenste haargroei in het gezicht kan als onprettig en vervelend worden 

ervaren. Met IPL kunt u ongewenst lichaamshaar laten verwijderen, maar het is ook een perfecte methode om uw gezicht te ontharen. Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite dit bespaart in de toekomst? Let wel op dat u na een IPL-behandeling uw gezicht altijd extra goed insmeert met zonnebrand. Na een succesvolle behandelkuur met de IPL methode geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven epileren, scheren of harsen.

Permanent ontharen mannen

Ook voor mannen is IPL een geschikte methode voor permanente ontharing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borsthaar of rughaar verwijderen. IPL bespaart een hoop moeite op het gebied van ontharen en zorgt ook nog eens voor meer zelfvertrouwen!

Voorwaarden ontharen IPL

Let op: IPL-laserontharing kan alleen worden toegepast bij haren die voldoende pigment bevatten. Bij Feel Beauty kunt u altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor u. Bovendien is het na een IPL-behandeling erg belangrijk dat u extra oppast voor uv-straling van de zon: uw huid is hier dan namelijk vatbaarder voor. Gebruik dus altijd een kwalitatief goede en sterke zonnebrand als u een IPL-behandeling heeft ondergaan.

Neem gerust contact met ons op om te zien wat een laserbehandeling om te ontharen voor u kan doen. Stuur een bericht via het online formulier of bel ons op 0168-405280 . U bent van harte welkom in onze salon in Klundert.

 

Klik hier om uw afspraak direct in te plannen.

Klik hier voor meer prijsinfo.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment