Kennismaken met Feel Beauty by Cindy kan natuurlijk altijd, maak dan een afspraakkennismaken voor een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek, een Feel Beauty consult.

Wij stellen u vragen over uw gezondheid, uw huidverzorging thuis, lifestyle en voeding, om zoveel mogelijk informatie over uw huid te achterhalen. Dit zijn namelijk zaken die een grote rol spelen bij de conditie van uw huid op dit moment. Wij leggen duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten bij Feel Beauty by Cindy. Daarnaast krijgt u een huidanalyse en bespreken we uw wensen en doelstellingen. U krijgt een advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en eventuele huidproblemen behandeld kunnen worden. Door deze deskundige en persoonlijke aanpak kunnen wij samen met u, uw persoonlijk behandelplan opstellen om tot een mooie, gezonde en stralende huid te komen.

Met de professionele behandelingen in de salon, in combinatie met de verzorging die u zelf thuis doet is het mogelijk om al snel zichtbaar verbetering te zien! Voorafgaande aan uw eerste behandeling, word altijd gestart met een Feel Beauty intake.

“Als u investeert in uw huid en deze goed verzorgd, ziet u er goed uit door een mooie, gezonde  en stralende huid en die draagt u de rest van uw leven”

vrouw_vraagteken_thumb_550x385

Wilt u graag weten:

hoe u uw huid kunt laten stralen?

hoe u uw huidprobleem aan kunt pakken?

hoe u uw huid zicht- en merkbaar kunt verbeteren?

hoe u uw huid in optimale conditie kunt brengen en tot op latere leeftijd ook kunt houden?

Boek dan kosteloos een Feel Beauty consult bestaande uit een intakegesprek, uitgebreide huidanalyse m.b.v. de Skinscanner, een behandelplan en advies voor thuisverzorging.

Neem tijdens uw intake gesprek uw thuis verzorgingsproducten mee zodat we samen naar de beste oplossing kunnen kijken.

Kennismaken met Feel Beauty by Cindy, klik hier om direct uw afspraak in te plannen.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment