kennismaken

Kennismaken met Feel Beauty by Cindy kan natuurlijk altijd, maak dan een afspraak voor een Meet & Treat.

In deze kennismaking stel ik je vragen over je gezondheid, je huidverzorging thuis, lifestyle en voeding, om zoveel mogelijk informatie over je huid te achterhalen. Dit zijn namelijk zaken die een grote rol spelen bij de conditie van je huid op dit moment. We kijken samen hoe het met de conditie van je huid is gesteld en we bespreken je wensen en doelstellingen. Ik laat je kort kennismaken met de producten en leg je mijn werkwijze uit. Je krijgt een advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen en hoe eventuele huidproblemen behandeld kunnen worden. Ik leg je duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten bij Feel Beauty by Cindy. Door deze persoonlijke aanpak kunnen jij en ik samen tot een mooie, gezonde en stralende huid komen.

Wil je gelijk van start gaan met een intensieve gezichtsbehandeling, behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ik start altijd met een uitgebreide intake zoals hierboven beschreven, omdat ik altijd wil weten met wie ik te maken heb, en zo de conditie van je huid en je wensen kan bepalen.

 

“Als je investeert in je huid en deze goed verzorgd, zie je er goed uit door een mooie, gezonde en stralende huid en die draag je de rest van je leven”

 

Kennismaken met Feel Beauty by Cindy, klik hier om direct uw afspraak in te plannen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment