Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen te behandelen. Deze effectieve behandeling maakt resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen en ouderdomsvlekken!

cryopen fibroom oog

Feel Beauty by Cindy biedt met de unieke CryoPen een supersnelle behandeling op het gebied van Cryotherapie aan. De CryoPen maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Deze effectieve behandeling maakt resoluut korte metten met onder meer wratten, fibromen en ouderdomsvlekken!

 

cryopen handen pigment

Hoe werkt de cryopen?

Onder hoge druk komt een fijne straal stikstof vrij via een penvormige punt. Het behandelde plekje bevriest, sterft af en wordt vervangen door nieuwe gezonde huid. Er kan tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt worden zodat omliggend weefsel niet aangedaan wordt.

 

cryopenWat kunt u verwachten na de behandeling?

  • Het behandelde gebied wordt rood direct na de behandeling.
  • De huidaandoening wordt de eerst paar dagen donkerder van kleur.
  • Er ontstaat een korstje.
  • Onderhuids wordt nieuw huid aangemaakt.
  • Na circa 1 tot 2 weken valt het korstje er vanzelf af.
  • Als enige nabehandeling adviseren wij het behandelde gebied goed te beschermen tegen de zon met een hoge zonbeschermende factor.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment