Verzekerd zijn van op maat gemaakte behandelingen en producten om uw huid thuis optimaal te verzorgen. Zo bent u verzekerd van optimaal resultaat en u weet precies waar u aan toe bent. Het Feel Beauty Skin & More concept.

Op maat gemaakte behandelingen in de praktijk.

Het Feel Beauty Skin & More concept is een uniek concept voor gezichtsbehandelingen afgestemd op uw wensen en doelen met de daarbij behorende hoogwaardige cosmeticaprodcuten voor thuisgebruik.

Tijdens een gratis intake met huidanalyse kijken we naar wat uw wensen zijn, wat uw huid nodig heeft en hoe we uw huid kunnen verbeteren, in topconditie kunnen krijgen én houden volgens het budget dat u in gedachte heeft. Op basis hiervan maken we samen een uniek en persoonlijk behandelplan. Hierin wordt het aantal en soort gezichtsbehandelingen bepaald en kijken wij samen naar welke producten voor thuisgebruik hierbij het beste aansluiten. De kosten van uw persoonlijk behandelplan worden hierbij elke 4 weken voor u geïncasseerd in gelijke bedragen. Hierdoor heeft u meer overzicht in uw kosten en bent u verlost van de hogere opstartkosten door aanschaf van uw startproducten die u nodig hebt zodra u een behandelplan begint.

Producten voor thuisgebruik.

Door het afsluiten van het Feel Beauty Skin & More abonnement kunnen wij u tevens voordelige prijzen en kortingen aanbieden op zowel gezichtsbehandelingen als bijbehorende producten binnen uw behandelplan maar ook buiten uw behandelplan.

Met Feel Beauty Skin & More bent u verzekerd van huid verbeterende behandelingen in een gespecialiseerde salon en wordt u voorzien van de beste cosmeticaproducten om thuis uw huid te verzorgen. Optimaal resultaat!