Wat is CollagenBooster lichttherapie?

CollagenBooster lichttherapie is een krachtige behandeling op het gebied van anti aging met rood licht. Een behandeling met direct prachtige resultaten.

Een huid heeft altijd tekort aan energie en tijdens deze behandeling gaan we de huid een energieboost geven. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waaronder de huid meer energie krijgt. Daardoor stimuleert het de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie.
Door het unieke gepatenteerd waterfilter zorgt de CollagenBooster voor veilig natuurzuiver licht. Een hogere lichtabsorptie door de huid, bij een zeer aangename temperatuur.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Wat doet de CollagenBooster lichttherapie

Deze behandeling is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, hij zorgt voor een 500% betere aanmaak. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid. Het geeft de huid een jongere en frissere uitstraling.

Het licht is niet te vergelijken met zonlicht, dit medisch gecertificeerd apparaat maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat en dus niet schadelijk is voor je huid. Je krijgt dus geen bruine teint van de Collageen Booster. CollagenBooster lichttherapie is een zeer veilige behandeling waarbij je een aangename warmte voelt tijdens de behandeling. Een heerlijk relaxmoment.

Resultaten CollagenBooster lichttherapie collagenbooster-de-lamp

  • de huidcellen krijgen meer energie waardoor de huidfuncties verbeteren
  • betere doorbloeding
  • stimulering van de collageen aanmaak waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • betere zuurstofvoorziening in de huid
  • betere hydratatie
  • verbetering van de huidstructuur
  • de huid krijgt een gezondere uitstraling
  • totale ontspanning tijdens de lichttherapie

 

 

Lichttherapie is ook zeker te combineren met diverse andere behandelingen.