collagenbooster-foto-staand

Wat is CollagenBooster lichttherapie?

CollagenBooster lichttherapie is de krachtigste behandeling op het gebied van anti-aging met rood licht. Een behandeling met direct prachtige resultaten.

Een huid heeft altijd tekort aan energie en tijdens de behandeling gaan we de huid een energieboost geven. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waaronder de huid meer energie krijgt en stimuleert daardoor de collageen aanmaak en doorbloeding van de huid. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie.
De CollagenBooster is een medisch gecertificeerd apparaat. Door het unieke gepatenteerde waterfiltering zorgt de CollagenBooster voor veilig natuurzuiver licht. Een hogere lichtabsorptie door de huid, bij een zeer aangename temperatuur.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Wat doet de CollagenBooster lichttherapie

De CollagenBooster is een snelle en natuurlijke methode om meer collageen in de huid op te bouwen met rood licht, hij zorgt voor een 500% betere aanmaak. Het kan zeer diep in de huid komen (600 tot 1400 nm), daar waar het collageen wordt aangemaakt door de fibroblasten in de lederhuid. Het geeft de huid een jongere en frissere uitstraling. CollagenBooster lichttherapie is een zeer veilige behandeling waarbij je een aangename warmte voelt tijdens de behandeling.

Resultaten CollagenBooster lichttherapie collagenbooster-de-lamp

  • de huidcellen krijgen meer energie waardoor de huidfuncties verbeteren
  • betere doorbloeding
  • stimulering van de collageen aanmaak waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • betere zuurstofvoorziening in de huid
  • betere hydratatie
  • verbetering van de huidstructuur
  • de huid krijgt een gezondere uitstraling
  • totale ontspanning tijdens de lichttherapie

Waarom werkt Feel Beauty by Cindy met de CollagenBooster

Het speciale gepatenteerde filter in de CollagenBooster zorgt voor een hogere opname van het licht door de huid en zuivert de stralen. Hierdoor werkt de CollagenBooster sterker en dieper dan de meeste licht apparatuur en kunnen wij voor een langere behandeltijd kiezen. Hierdoor zijn de resultaten ook beter dan met andere lichttherapie apparaten.  De Collageen Booster is 5 keer sterker dan LED lampen.

Het licht is niet te vergelijken met zonlicht, de CollagenBooster maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat en dus niet schadelijk is voor uw huid. U krijgt dus geen bruine teint van de Collageen Booster.

De CollagenBooster is ook te combineren met diverse andere behandelingen.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen.