Intensieve massagetechnieken, bindweefselmassage voor het gezicht

Meeste mensen hebben al weleens van een bindweefselmassage gehoord. Een bindweefselmassage verstevigt het bindweefsel doordat het de huiddoorbloeding stimuleert en blokkades verwijdert. Dit resulteert in een verjonging van de huidstructuur. Maar wist je ook dat er bindweefselmassages bestaan speciaal voor het gelaat? Ik werk met een gespecialiseerde intensieve massagetechniek, waarbij ik het bindweefsel, botweefsel en spierweefsel behandel.

 

Een ‘natural face lifting’

Heb jij last van een slappe huid in het gezicht of rimpeltjes? Dan is een bindweefselmassage in het gezicht misschien iets voor jou! Dit kun je zien als een natuurlijke facelift waarbij een operatie niet nodig is. Een intensieve gezichtsmassagetechniek tegen rimpels en verslappingen. Een intensieve massagetechniek waarbij zowel het bindweefsel, botweefsel en spierweefsel worden aangepakt. De huid wordt gestimuleerd waardoor de doorbloeding in het gezicht verbetert en de huid zichtbaar strakker wordt. Het is dus een techniek die inspeelt op het eigen herstellingsvermogen van de huid: er komen geen fillers of onnatuurlijke middelen bij kijken. Een ware ‘work-out’ voor je gezicht, hals en decolleté. Het is heel normaal dat je naar de sportschool gaat om alles in conditie te houden, je lichaam strak maken of houden. Maar je wil toch ook je gezicht in conditie en strak houden? Daar is deze intensieve massagetechniek uitermate geschikt voor.

voor-na-nfl-cd

Wat kunnen we bereiken?

De massage voor het gezicht resulteert in:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huid doorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen
  • Verbetering van de huidstructuur en teint
  • Bevordering van de celdeling
  • Een jongere en steviger uitziende huid

 

 

Effect van de speciale bindweefselmassage voor het gelaat

Hou er rekening mee dat deze intensieve massagetechniek in het begin wat gevoelig kan zijn. Over het algemeen went de huid eraan. Al na één behandeling zie je resultaat omdat de massage direct een boost geeft. Maar voor het mooiste en meest blijvende effect kun je beter meerdere keren terugkomen. Voor een optimaal resultaat kom je 1 à 2 keer per week langs voor een behandeling. Een heus trainingsschema voor je huid. Er zijn ook technieken (sculp) aan te leren om thuis het bindweefsel, spierweefsel en botweefsel in het gezicht, hals en decolleté te stimuleren. Deze techniek word vaak gecombineerd een van de andere behandeltechnieken bij Feel Beauty by Cindy.

 

Klik hier om direct een afspraak te maken.