Een cryolipolyse-behandeling bij Feel Beauty

Als u van bepaald lichaamsvet af wilt zonder operatie, is een cryolipolyse-behandeling in Klundert gemeente Moerdijk bij Feel Beauty misschien wel iets voor u! Cryolipolyse voeren wij uit met de allernieuwste apparatuur van Medcos op het gebied van vetbevriezing, oftewel Freezesculpting, waardoor wij uw lichaamsvet doelgericht aanpakken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met onze cryo-behandelingen?

body-wizard

Wat is een cryo-behandeling?

Tijdens een cryolipolyse-behandeling – ook wel een cryo-behandeling genoemd – worden uw vetcellen eerst verwarmd tot een temperatuur van 42°C, daarna verkoeld naar -8°C. Met andere woorden: wij zullen uw vetcellen bevriezen. Het gaat dus in wezen om vet weghalen zonder operatie. Feel Beauty werkt met de nieuwste apparatuur op het gebied van cryolipolyse waardoor we heel gericht vet kunnen laten bevriezen.

foto-buikvet

Hoe werkt vet wegvriezen?

Vet weg laten vriezen is een natuurlijk proces waarbij zoveel mogelijk vetweefsel in behandelkop vacuüm wordt gezogen. Uiteindelijk voert het eigen lichaam het vet af. Voor een zo blijvend mogelijk resultaat zijn over het algemeen zo’n 3 behandelingen nodig, met daartussen steeds een periode van zo’n 10 tot 12 weken tot de volgende behandeling wordt ingepland.

Welk lichaamsvet kunt u laten verwijderen?

buikzone-bwCryo-behandelingen zijn op vet op het hele lichaam toepasbaar, behalve in het gezicht. Het bevriezen van vetcellen kan bovendien alleen uitgevoerd worden op plekken op het lichaam waar u het vet voldoende kunt vastpakken. Het bevriezen van buikvet, lovehandles, bovenarmen (kipfilets) binnen- en buitenkant van de benen en de vetrolletjes bij het bh-bandje is bijvoorbeeld heel goed mogelijk. U kunt een gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen bij Feel Beauty om te zien wat de mogelijkheden zijn.

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Inclusief voedingsadvies

Laat u vet verwijderen door bevriezing, dan is het van belang dat u 1,5 tot 2 liter water per dag drinkt. Feel Beauty by Cindy biedt het Cosbeau slimming serum voor thuisgebruik aan om het positieve effect te ondersteunen. Daarnaast hebben wij het All inclusive health-programma waarbij u tijdens en na de behandeling voor een half jaar begeleid wordt. Dit is inclusief voedingsadvies.

Kosten

De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid vet en het aantal benodigde behandelkoppen. Daar iedere klant andere behoeftes heeft, gaan wij dus door middel van een uitgebreide gratis intake en adviessessie samen naar de mogelijkheden en wensen kijken en bepalen we of u een geschikte kandidaat bent voor de cryolipolyse behandeling. Dan kunnen we een behandelplan maken en bepalen wat dit gaat kosten. Daarna kan een afspraak worden gemaakt om de behandeling in te plannen.

Benieuwd hoe ook u makkelijk, snel en zonder pijn of moeite van uw ongewenste vetcellen af kunt komen op bijv. de buik, bovenarmen, binnenkant benen, buitenkant benen of billen? Maak een afspraak voor een intake cryolipolyse-behandeling bij Feel Beauty in Klundert in gemeente Moerdijk. U bereikt ons via tel. 085-8889522 of het online contactformulier.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen.