HEALTH SKIN VITALITYBeautysupps

Om een echt mooie huid te krijgen en te houden is goede verzorging van de binnenkant essentieel.
Daarbij moeten we denken aan goede, gezonde en gevarieerde maaltijden. We kunnen dat aanvullen met suppletie, vooral als u intensieve behandelingen ondergaat is dit een belangrijk onderdeel van uw huidverbetering. Ook een intensieve levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant.

Beauty Supps
Is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

foto bsVeilige supplementen
Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Consultant
De Beauty Supps Consultant die u adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de consultant als geen ander op de hoogte van uw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die u krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

De huid
Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag uw Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.
Beauty-Suppsheader Waarom en wanneer supplementen nemen?
Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarden in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen.
Meten is weten! model-holding-supplements-1_0

Supplementen zijn een aanvulling van voeding en geen vervanging. Bent u benieuwd wat supplementen voor uw dagelijkse gevoel van fitheid en energie kunnen betekenen? Graag analyseren wij voor u welke supplementen u het beste kunt gebruiken. Dit doen wij met een online voedingsdagboek. U maakt een gratis account aan, logt in en vult uw profiel in. Selecteer Feel Beauty by Cindy bij de experts en vul minimaal 3 (het liefst 7) dagen lang in wat u eet. Als u klaar bent geeft u ons een seintje via info@feelbeauty.nl en wij maken een analyse van uw voedingsdagboek en geven u een voedingsadvies op maat.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd wat u nu werkelijk binnenkrijgt aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen? Bent u bereid om uw voeding aan te passen en eventueel aan te vullen met supplementen voor een mooiere huid, een optimale gezondheid en meer vitaliteit? Dan helpt Feel Beauty by Cindy u daar graag bij.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment