Bindweefselmassage voor het gezicht

Waarschijnlijk heeft iedereen al weleens van een bindweefselmassage gehoord. Een bindweefselmassage verstevigt het bindweefsel doordat het de huiddoorbloeding stimuleert en blokkades verwijdert. Dit resulteert in een verjonging van de huidstructuur. Maar wist u ook dat er bindweefselmassages bestaan speciaal voor het gelaat? Bij Feel beauty by Cindy in Klundert gemeente Moerdijk werken we met een gespecialiseerde bindweefselmassagetechniek namelijk: Natural Face Lifting.

 

Hoe werkt de ‘natural face lifting’?

Heeft u last heeft van een slappe huid van het gezicht of rimpeltjes? Dan is een bindweefselmassage in het gezicht misschien iets voor u! Dit kunt u zien als een natuurlijke facelift waarbij een operatie niet nodig is. Het is eigenlijk een intensieve gezichtsmassagetechniek tegen rimpels en verslappingen. Een Natural Face Lifting massage is een massagetechniek waarbij zowel het bindweefsel, botweefsel en spierweefsel worden aangepakt. De huid wordt gestimuleerd waardoor de doorbloeding in het gezicht verbetert en de huid zichtbaar strakker wordt. Het is dus een techniek die inspeelt op het eigen herstellingsvermogen van de huid: er komen geen fillers of onnatuurlijke middelen bij kijken.

 

voor-na-nfl-cdWat kunnen we bereiken?

De massage aan het gezicht resulteert in:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huid doorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen
  • Verbetering van de huidstructuur en teint
  • Bevordering van de celdeling
  • Een jongere en steviger uitziende huid

 

Effect van de bindweefselmassage voor het gelaat

Houd u er rekening mee dat een natural face lifting massage in het begin wat gevoelig kan zijn. Over het algemeen went de huid eraan. Al na één behandeling ziet u resultaat omdat de massage direct een boost geeft. Maar voor het mooiste en meest blijvende effect kunt u beter meerdere keren terugkomen. Voor een optimaal resultaat komt u 1 à 2 keer per week langs voor een behandeling. Er zijn ook technieken aan te leren om thuis het bindweefsel in het gezicht te stimuleren.

 

Contact

Wilt u meer weten of bent u benieuwd of een natural face lifting massage iets voor u is? U kunt een vrijblijvende en gratis afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en bieden altijd professioneel advies op maat. Bereik onze salon in Klundert via 085-8889522 of het online formulier.

 

Klik hier om direct een afspraak te maken.