Wat is Natural Face Lifting?

Natural Face Lifting is een massagetechniek om huidverslapping en -veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Wilt u huidverbetering op 100% natuurlijke basis zonder plastisch chirurgie en zonder inspuitingen? Dan is er nu NATURAL FACE LIFTING!

Een natuurlijke face lift voor vrouwen en mannen.

bindweefsel

Een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt.

Een jonge frisse huid ziet gezond en stralend. Wanneer we ouder worden willen we het liefste deze frisse gezonde stralende huid behouden. Natural Face Lifting zorgt ervoor dat uw eigen huid wordt aangezet tot verjonging.

Natural Face lifting is meer dan een bindweefselmassage.

Door toepassing van bindweefselmassage behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen de aanmaak van collageen en versterken elastine ter bestrijding van rimpels. Het is een goede start maar niet voldoende!

Ook de spiertonus, de stevigheid in het gelaat, vermindert met het ouder worden. We kennen de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we weer opbouwen door spiertonus verhogende technieken.

Bij het ouder worden verliezen we aan bot sterkte. Versterking kunnen we stimuleren door bot-fricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.

Huidproblemen hebben haast altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is de techniek om het immuunsysteem te versterken en de huid te beschermen tegen het ontstaan van ontstekingen.

De combinatie van deze verschillende technieken is nodig om iedereen een gepersonaliseerde en resultaatgerichte behandeling te kunnen bieden.

voor-na-nfl-cdWat kunnen we bereiken?

  • Diepe gelaatsrimpels vervagen.
  • Kleine rimpels verdwijnen.
  • De oogcontouren worden gladder.
  • De huid wordt gezonder en vitaler, verzakkingen worden gelift.
  • Betere doorbloeding van de huid en een hoger zuurstofaanvoer naar de cellen.
  • Duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel.
  • Gelaatscontouren worden strakker.
  • Al na 1 behandeling heeft de huid een prachtige uitstraling.

bindweefsel1Aantal behandelingen?

Is afhankelijk van de conditie van uw huid. Vaak zijn minimaal 5 behandelingen nodig voor een optimaal, langdurig resultaat. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden om het resultaat te behouden.

Feel Beauty Fitnessprogramma ( 10 korte behandelingen) € 395,-

Natural Face Lifting € 95,- (incl.lymfedrainage)

Quick Natural Face Lifting € 50,-

Natural Face Lifting module bij een Murad of Cell Fusion C behandeling + € 20,00 bij uw behandeling.

Klik hier om direct een afspraak te maken voor Natural Face Lifting.