MicroneedlingWat is Microneedling?

Microneedling is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid. Hét alternatief voor een Facelift of Botox!

Het grote voordeel van Microneedling is, dat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Het kan toegepast worden op het gehele gezicht, bepaalde gezichtszones, hals, decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

Microneedling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Het doel van een Microneedling behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendement uit uw product te krijgen dankzij de verbeterde productpenetratie die Microneedling bewerkstelligt. Het effect van Microneedling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden:

  • RimpelvervagingMicroneedling
  • Huidverstrakking
  • Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
  • Littekenverbetering
  • Striae vermindering
  • Vermindering / verwijdering van pigmentvlekken
  • Porie verfijning

Klik hier om direct uw afspraak in te plannen.

 

Uw huid is uniek en daarom heeft iedere huid een andere manier van aanpak nodig om tot een gezonde stralende huid te komen, daarom starten we een behandeling altijd met een Feel Beauty intake gesprek. Tijdens een Feel Beauty intake gaan we samen naar uw huid en uw wensen kijken, zo kunnen we samen een behandelplan opstellen met de juiste behandelingen, zodat we het mooiste uit uw huid kunnen halen.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment