Huidverbeterende behandelingen bij Feel Beauty by Cindy

Feel Beauty is geen standaard schoonheidssalon. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en hebben hier verschillende technieken en methoden voor. Met onze huidverbeterende behandelingen in Klundert gemeente Moerdijk geniet u ook op de langere termijn van een gezonde en stralende huid. Bij Feel Beauty kijken we namelijk verder dan de oppervlakte en wat in eerste instantie zichtbaar is. Al onze behandelingen zijn dan ook op maat gemaakt en worden aangepast naar uw specifieke situatie en wensen.

Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben?

  • Microdermabrasie

Een microdermabrasie-behandeling is eigenlijk een mechanische peeling. Met een speciaal apparaat worden dode huidcellen grondig verwijderd. En door middel van een intensieve reiniging wordt de huid toegankelijker gemaakt. De kuur bestaat uit zo’n 6 behandelingen met steeds korte tussenposes. Daarna kunt u 1x per maand terugkomen voor een behandeling, voor een optimaal resultaat. U bereikt natuurlijk de beste resultaten als u daarnaast let op uw voeding en lifestyle. Daarom bieden wij bij Feel Beauty ook voedingsadvies.

  • Microneedling

Bij microneedling worden er met hele fijne naaldjes gaatjes gemaakt in uw huid, waardoor de werkzame stoffen direct in uw huid kunnen worden aangebracht. Het gaat om stoffen voor minder lijntjes, minder rimpeltjes en minder pigmentvlekken. Om een goed resultaat te behouden is het van belang om de producten aan uw dagelijkse routine toe te voegen.

  • Lichttherapie d.m.v. collageenbooster

Met onze speciale lichttherapie door middel van collageenbooster krijgt uw huid de energie van de zon, zonder de negatieve effecten van uv-straling. Op deze manier ondergaat u alleen de positieve effecten zoals betere doorbloeding, totale ontspanning, verbetering van de huidstructuur en een betere hydratatie. Deze vorm van lichttherapie kunt u bij ons tevens in kuurverband volgen of ter onderhoud van de huid. Dit kan prima gecombineerd worden met andere huidverbeterende behandelingen.

  • Glycolpeeling

Glycolpeeling, oftewel glycolzuurpeeling, is een fruitzuurpeeling. Tijdens deze behandeling worden fruitzuren diep in uw huid aangebracht, wat zorgt voor een snellere vernieuwing van de huid. U zult zien dat de doffe huid meer gaat stralen. Fijne rimpeltjes of pigmentatie worden minder zichtbaar. Glycolpeeling-behandelingen worden per individu aangepast naar diens specifieke behoeften.

  • Ultrasound

Een ultrasound-behandeling is een techniek op basis van geluidsgolven. Door middel van geluidsgolven zorgt een ultrasound-gezichtsbehandeling ervoor dat werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen.

 • Natural Face Lifting

Feel Beauty VIP-abonnement

Wilt u uw huid graag intensief laten behandelen en verbeteren en wilt u precies weten wat dat inhoudt? Dan is het Feel Beauty VIP-abonnement misschien iets voor u! Gedurende een half jaar krijgt u dan een aantal huidverbeterende behandelingen op maat, we gebruiken de behandeltechnieken speciaal aangepast op uw huid en huidtype. Ook de benodigde producten voor thuisgebruik zitten hierin, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Wilt u graag meer weten over huidverbeterende behandelingen in onze praktijk in Klundert in gemeente Moerdijk? Neem gerust contact met ons op! U kunt een bericht sturen of ons bellen op 085-8889522 .