dr-muradMURAD IS EEN AMERIKAANS DOKTERSMERK dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van Amerika’s bestseller’s.

Alle Muradproducten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health®levensstijl.

Dr. Murads inclusieve benadering van een gezonde huid en een gezond lijf, betekent de implementatie van huidverzorging + interne verzorging + zelfbewustzijn in je levensstijl. Deze unieke uitgebreide drievoudige benadering, beschermt en stimuleert de gezondheid van iedere cel in jouw lichaam.

Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl zorgt ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt.

BETTER EVERY DAY®

Dr Murad

Murads 3-stappensysteem

Voor een huid die straalt van gezondheid.

Welk huidtype of huidprobleem je ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen.

1 Reinigen | Tonificeren

Reinig je gezicht twee keer per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen. Gebruik de toner niet vaker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te herstellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap.

2 Behandelen | Herstellen

Deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren zodat de huid zich kan beschermen tegen toekomstige schade.

3 Hydrateren | Beschermen

Breng een crème aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag.

Het Murad recept:

  • Hydrateren
  • Ontsteking remmen
  • Antioxidanten

In ieder product van Murad zitten ingrediënten met deze eigenschappen. Per product aangepast aan het huidtype en het op te lossen huidprobleem. De ingrediënten van Murad bereiken de cellen diep in de huid en hiermee werken ze dus transdermaal.

De producten zijn dus echte huidprobleem oplossers en de behandelingen worden gecombineerd met ontspanning.