DERMO28 is in 1995 ontstaan dankzij een team van professionals dat gespecialiseerd is in het behandelen van de huid.

DERMO28 - Skincare Made in Italy

Dat team bestaat uit cosmeticadeskundigen, artsen, marketingspecialisten en psychologen. Stuk voor stuk experts met een verschillende achtergrond,

maar met dezelfde nieuwsgierigheid en verlangen naar ontdekken en innoveren.

Voeding en herstel

De naam DERMO28 is niet zomaar ontstaan. Cellen hebben namelijk precies 28 dagen nodig om te vernieuwen en vernieuwing staat synoniem voor leven en energie.

Alle producten zijn met precisie bestudeerd om het proces van cellulaire vernieuwing te bevorderen, te onderhouden en te vereenvoudigen. Zodat de huid, ook de vermoeide huid, kan herleven tot een nog mooiere en stralende huid.

De filosofie van DERMO28 is daarom gebaseerd of 2 fundamentele concepten, namelijk CELLULAIRE VERNIEUWING en OPTIMALE HYDRATATIE.

Het geheim van onze DERMO28 onderzoeksfaciliteit bestaat uit het creëren van cosmeticaproducten met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die geheel veilig zijn en worden toegepast door middel van specifieke en exclusieve procedures, afgestemd op elk huidtype.

Al onze producten zijn wetenschappelijk getest op mensen, omdat we er zeker van willen zijn/ervoor willen zorgen dat elk product betrouwbaar en veilig is en bovendien bewezen effectief.