Cosmetische chirurgie

                                                                                         

Iedereen heeft ze: “kleine” imperfecties. De één stoort zich eraan en de ander niet. Voor wie zich er wél aan stoort biedt Feel beauty by Cindy verschillende mogelijkheden op het gebied van cosmetische chirurgie in Klundert gemeente Moerdijk.

Onze cosmetisch arts: Dr. Babak Mahdavian Delavary is dé specialist op het gebied van cosmetische chirurgie Dr. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijke en realistische adviezen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van de cosmetische behandelingen te bespreken.

Ooglidcorrectie

Voor een ooglidcorrectie (zowel bovenooglidcorrectie als onderooglidcorrectie) kunt u bij Feel Beauty terecht. Aangezien een ooglidcorrectie een operatieve behandeling vereist, gebeurt dit bij de cosmetische arts op een andere locatie dan de salon in Klundert gemeente Moerdijk. Een ooglidcorrectie is een veelvoorkomende vorm van cosmetische chirurgie en verloopt over het algemeen zonder enige complicaties. Na een korte herstelperiode heeft u direct resultaat. Dit uit zich in een meer open blik en een stralende en frisse uitstraling

Lipofilling

Lipofilling is een operatieve behandeling waarbij vetcellen uit het donorgebied uit het lichaam worden gehaald en op een andere plek in het gezicht weer worden ingespoten. Bijvoorbeeld ter opvulling van rimpels of het creëren van meer volume in het gezicht. Bij lipofilling wordt er dus gewerkt met lichaamseigen vet. Dit betekent dat er minder risico op afstoting is.

Injectables

Injectables behandelingen zijn perfect om rimpels te verwijderen. U kunt hierbij denken aan fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels bij de neus, kraaienpootjes of om lippen op te vullen. Rimpels in uw gezicht kunnen u een oudere uitstraling geven, of misschien heeft u last van een frons waardoor u een bozere blik krijgt. Injectables zorgen ervoor dat rimpels minder tot niet zichtbaar worden, waardoor u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Injectables-behandelingen worden op onze locatie in Klundert gedaan. Heeft u interesse? U kunt bij ons een gratis en vrijblijvend consult inplannen waarbij een eventuele behandeling met injectables gelijk kan worden uitgevoerd.

Overige cosmetische chirurgie

Naast al het bovenstaande kunt u bij onze cosmetisch arts dr. Babak terecht voor het verwijderen van tatoeages, haartransplantaties, het verwijderen van spataderen, antitranspiratie-behandelingen en diepere peelings. Vaak hebben behandelingen een hersteltijd van zo’n één à twee weken en geven een heel mooi resultaat.

Als u nog twijfelt over wat u precies wilt of wat meer informatie nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan plannen we een vrijblijvend en gratis consult in bij onze cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. Onze cosmetisch arts heeft spreekuur bij Feel Beauty by Cindy in Klundert op donderdagavond 31 maart en dinsdagavond 7 juni. U kunt een bericht sturen via het formulier of bellen naar 0168-405280.