Cosmetisch Arts 

                                                                                         

Feel Beauty by Cindy is er ontzettend trots op om te mogen samenwerken met gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian Delavary.

We kunnen natuurlijk al ontzettend veel bereiken op het gebied van huidverbetering met onze behandelingen, maar soms is er behoefte aan nét iets extra’s om de gewenste resultaten te bereiken.

Als service voor onze clientèle, komt  regelmatig op afspraak  op onze locatie Feel Beauty By Cindy, Cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian Delavary voor cosmetische behandelingen.

Hij verzorgt deze cosmetische behandelingen voor zijn eigen rekening en verantwoordelijkheid. Wij stellen de ruimte beschikbaar.

Dr. Babak is dé PlexR specialist van Nederland.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals o.m. ooglidlifting, lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc. Zonder scalpels & hechtingen. Daarnaast kun je ook terecht voor een behandeling met injectables zoals bijvoorbeeld Botox of Fillers. En dat in de vertrouwde omgeving van onze salon.

Medische behandelingen worden uitgevoerd in zijn kliniek bijvoorbeeld bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, lipofilling of fractionele CO2 laser.

Ben je benieuwd wat Dr. Babak voor jou kan betekenen? Dan kun je een afspraak maken voor een intake bij de arts om wat meer informatie in te winnen! Deze intake is uiteraard gratis en verplicht je tot niets!! ​​

Maak dus gerust een afspraak bij Dr. Babak. Deze behandelingen zijn niet via de online agenda in te plannen. Dus neem contact met ons op 0168-405280 of volg onze Facebook pagina om te zien wanneer Dr. Babak weer bij Feel Beauty by Cindy aanwezig is.