Acne

Acne

Tijdens onze acne behandeling word gewerkt met speciale producten die talgregulerend, ontstekingsremmend, bacteriedodend, hoornlaagverdunnend en hydraterend werken. Maar wel met respect voor de huid en haar eigen bescherming.

Met de juiste behandeling en thuiszorg kunnen wij uw huid weer in balans brengen.

Wilt u van de pukkeltjes en puistjes af, dan bent u bij Feel Beauty by Cindy aan het goede adres!

Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij deze aandoening. Ook op latere leeftijd kan zich dit ineens openbaren. Dit kan onder andere te maken hebben met factoren zoals hormonen, werkomstandigheden, stress en eetgewoonten.

Marketing voor Schoonheidssalons 58Heeft u last van ;

acne
acne littekens
onzuiverheden
mee-eters
ontstekingen
puistjes
pukkels
roodheid
grove poriën

 

Aarzel dan niet en maak gerust een afspraak voor een gratis Acne kennismakingsgesprek.

In dit gesprek komt u meer te weten over deze aandoening,  geven wij u tips en adviezen over wat u vooral wel en niet moet doen,  analyseren wij uw huid met behulp van de skinscanner , ontvangt u een product- en behandeladvies en bespreken we de te verwachten resultaten.

Dus wilt u af van puistjes, pukkeltjes, meeëters, ontstekingen en wilt u zich weer helemaal lekker in uw vel voelen, maak dan nu een afspraak en wij helpen u hierbij!

Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandelingen, variëren de prijzen van de behandelingen van €47,50,- tot  €110,-

Belangrijk! Wij zijn speciaal opgeleid om acne deskundig te behandelen. Doordat wij certificaten hebben krijgt u onze acne behandelingen veelal vergoed van uw zorgverzekeraar. Of een vergoeding ook voor u van toepassing is, kunt u  zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment